• Tornado Trade este o companie cu capital privat integral romanesc, fondata in 1998. Aceasta a avut, la infiintare, ca principal domeniu de activitate comercializarea de accesorii auto si de produse electronice. Incepand cu anul 2000, compania specializat in comercializarea cu amanuntul sistemelor audio-video pentru autoturisme, asigurand inclusiv montarea acestora prin centrele proprii de instalare din Bucuresti.
  • Tornado Trade a  fost si este mereu preocupata sa ofere bunuri si servicii de cea mai inalta calitate, devenind inca din 2004 distribuitorul pentru Romania alcompaniei germane Dietz. Eforturile au continuat, fiind rasplatite doi ani mai tarziu prin semnarea unor parteneriate de import si distributie nationala cu brand-uri celebre precum MTX si Focal. Din anul 2011, Tornado Trade reprezinta cu mandrie pe piata din Romania un alt simbol al calitatii germane, compania Blaupunkt.
  • In prezent, Tornado Trade este unul dintre cei mai importanti operatori de profil pe plan intern, oferta companiei acoperind toata gama de electronice de consum. Tornado Trade deserveste o puternica retea de distributie la nivel national alcatuita din clienti ca retele de magazine internationale si autohtone, dealeri auto, platforme de comert electronic si importanti retaileri locali.

PREMII OBTINUTE:

2006„Excellence in achievement, dedication, and support Mitek corporation“ – MTX
2007„Best new dealer” – Focal

PREZENTA LA EVENIMENTE:

2005

Salonul Auto Bucuresti Tuning si Sport (SABTS)

20064Tuning Days Bucuresti (pana in 2010, 9 editii locale si nationale),  cu Focal si MTX
2007Tuning Fever Constanta
2007Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB),  cu Focal si MTX
2009HiFi Arena,  cu Focal
2011Drift Grand Prix of Romania,  cu MTX

SITE-UL NOSTRU FOLOSEŞTE COOKIES-URILE ŞI ALTE TEHNOLOGII ASTFEL ÎNCÂT NOI ŞI PARTENERII NOŞTRI SĂ PUTEM SĂ NE REAMINTIM DE DUMNEAVOASTRĂ ŞI SĂ ÎNŢELEGEM CUM FOLOSIŢI SITE-UL NOSTRU. ACCESAȚI INSTRUMENTUL NOSTRU DE CONSIMȚIRE COOKIE, AȘA CUM ESTE PREZENTAT PE FIECARE PAGINĂ, PENTRU A VIZUALIZA O LISTĂ COMPLETĂ CU ACESTE TEHNOLOGII ȘI PENTRU A NE SPUNE DACĂ POT FI FOLOSITE PE DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ. CONTINUAREA FOLOSIRII ACESTUI SITE VA FI CONSIDERATĂ DREPT CONSIMȚĂMÂNT.