MTX

Lyod Ivey, fondatorul corporatiei Mitek, a infiintat MTX in 1971 - 35 de ani de experienta!

MTX inventeaza primul subwoofer special pentru auto in 1981, prima incinta pentru un subwoofer auto in 1984, amplificatorul in clasa D in 1997, incinta Sledge Hammer cu portul fanta in 2003 si creeaza subwoofer-ul JackHammer pentru a sarbatorii 35 de ani de inalta performanta in fabricarea subwooferelor.
JackHammer este cel mai mare subwoofer construit vreodata, are 59cm inaltime, cantareste 145Kg, si 12000 watt peak music power adica 6000 Watt RMS. 
MTX sunt inovatori si sunt cei care fac trend-ul in car sound. 
MTX au 21 de inovatii premiate, 118 premii la AutoSound GrandPrix si peste 1000 de recorduri sau locul 1 in competitii de genul SQ, SQL sau SPL.
Produsele MTX sunt fabricate in fabricile proprietatea MITEK din Phoenix-Arizona, Wislow-Ilinois, Monroe-Wisconsin, Ennis-Texas si Shenzhen-China
Gasiti reunite sub brand-ul MTX: Subwoofere, amplificatoare si difuzoare.

Specs

  • Distribuitor pentru Romania
  • SUA
Site Producator

SITE-UL NOSTRU FOLOSEŞTE COOKIES-URILE ŞI ALTE TEHNOLOGII ASTFEL ÎNCÂT NOI ŞI PARTENERII NOŞTRI SĂ PUTEM SĂ NE REAMINTIM DE DUMNEAVOASTRĂ ŞI SĂ ÎNŢELEGEM CUM FOLOSIŢI SITE-UL NOSTRU. ACCESAȚI INSTRUMENTUL NOSTRU DE CONSIMȚIRE COOKIE, AȘA CUM ESTE PREZENTAT PE FIECARE PAGINĂ, PENTRU A VIZUALIZA O LISTĂ COMPLETĂ CU ACESTE TEHNOLOGII ȘI PENTRU A NE SPUNE DACĂ POT FI FOLOSITE PE DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ. CONTINUAREA FOLOSIRII ACESTUI SITE VA FI CONSIDERATĂ DREPT CONSIMȚĂMÂNT.