Dietz

Compania germana Audiotechnik Dietz isi concentreaza eforturile pe gasirea solutiilor pentru problemele legate de adaptari atat in domeniul multimedia auto cat si in domeniul auto hi-fi. 

Adaptoarele si interfetele Dietz sunt unice prin functionalitatea lor. Se poate inlocui practic orice componenta audio din autoturism sau se pot adauga componente video, cu ajutorul adaptoarelor de calibru si al adaptoarelor pentru cabluri astfel incat nu se pierde nici o functie standard a autoturismului. 
Aparitia DVD-ului a deschis calea multimediei in domeniul auto. Ca o consecinta pentru amatorii de sisteme audio aftermarket a aparut o noua posibilitate de a-si imbunatati masina, cu instalarea de componente video.

Interfetele multimedia permit conectarea pe monitoarele existente, numai pentru navigatie, a unor surse video (DVD sau TV Tuner) sau a unui iPod in sistemul audio si in calculatorul de bord al masinii.

Specs

  • Distribuitor pentru Romania
  • Germania
Site Producator

SITE-UL NOSTRU FOLOSEŞTE COOKIES-URILE ŞI ALTE TEHNOLOGII ASTFEL ÎNCÂT NOI ŞI PARTENERII NOŞTRI SĂ PUTEM SĂ NE REAMINTIM DE DUMNEAVOASTRĂ ŞI SĂ ÎNŢELEGEM CUM FOLOSIŢI SITE-UL NOSTRU. ACCESAȚI INSTRUMENTUL NOSTRU DE CONSIMȚIRE COOKIE, AȘA CUM ESTE PREZENTAT PE FIECARE PAGINĂ, PENTRU A VIZUALIZA O LISTĂ COMPLETĂ CU ACESTE TEHNOLOGII ȘI PENTRU A NE SPUNE DACĂ POT FI FOLOSITE PE DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ. CONTINUAREA FOLOSIRII ACESTUI SITE VA FI CONSIDERATĂ DREPT CONSIMȚĂMÂNT.