BLAM

BLAM este recunoscut ca marca Premium datorită „sunetului francez” care îmbunătățește nu numai melodiile dinamice și basul, ci și melodiile vocale.
BLAM propune o întreagă linie de produse fabricate în Franța, care a reușit să se extindă deja în peste 35 de țări. In afara gamei de produse existenta vor fi introduse pe piață 
multe alte produse noi si interesante.
Ideea din spatele marcii BLAM este legata de dorinta de a satisface nevoile de produse de inalta calitate, ale pasionatilor de audio, intr-un mod cât mai ușor și accesibil. 
De aceea BLAM creeaza o mulțime de noutăți și inovații. 
O caracteristica importanta a filozofie de marca, este ca produsele BLAM nu sunt disponibile pentru vanzare pe internet. Produsele BLAM sunt accesibile doar prin reteaua de instalatori selectati. 
 

Specs

  • Distribuitor pentru Romania
  • Franta
Site producator

SITE-UL NOSTRU FOLOSEŞTE COOKIES-URILE ŞI ALTE TEHNOLOGII ASTFEL ÎNCÂT NOI ŞI PARTENERII NOŞTRI SĂ PUTEM SĂ NE REAMINTIM DE DUMNEAVOASTRĂ ŞI SĂ ÎNŢELEGEM CUM FOLOSIŢI SITE-UL NOSTRU. ACCESAȚI INSTRUMENTUL NOSTRU DE CONSIMȚIRE COOKIE, AȘA CUM ESTE PREZENTAT PE FIECARE PAGINĂ, PENTRU A VIZUALIZA O LISTĂ COMPLETĂ CU ACESTE TEHNOLOGII ȘI PENTRU A NE SPUNE DACĂ POT FI FOLOSITE PE DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ. CONTINUAREA FOLOSIRII ACESTUI SITE VA FI CONSIDERATĂ DREPT CONSIMȚĂMÂNT.